O nama

{caption}

Da li biste voleli da ste na Stamford Bridžu, Kamp Nou, Parku Prinčeva, Đuzepe Meaci i ostalim fudbalskim hramovima TOP 5 liga?

FOOTWINNER vas vodi kroz najjače lige iz Evrope. Uvek u toku svih dešavanja, brži i bolji nego što ste navikli. FOOTWINNER vam pruža detaljnu analizu svih klubova, fudbalera i utakmica iz TOP 5 liga. Potreban vam je novac? Tu je FOOTWINNER, najrelevantniji kladioničarski predlozi na osnovu detaljne statistike. Jedinstven sportski portal u Srbiji i regionu. Pratite nas.

FOOTWINNER

 

 

 

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com