Video galerijaVideo

BARSA I REAL SE KOLJU OKO NJEGA: Ovaj mali je NAJTALENTOVANIJI u Španiji, pogledajte kakvu golčinu je dao! (VIDEO)

I.L.03.01.201711:42FOTO: Twitter Printscreen/LaLiga
FOTO: Twitter Printscreen/LaLiga

Dobro upamtite ime ovog mališana, jer je vrlo verovatno da ćemo da za nekoliko godina videti kako debituje za jedan od dva najveća kluba u Španiji. David Pecelin, trenutno igra za Betis, ali Real i Barselona su izuzetno zainteresovani da ga dovedu među svoje redove.

Naravno, pošto David ima svega 12 godina, ovu odluku će doneti pre svega njegovi roditelji, ali bitno je samo da igra fudbal i da nastavi sa magijama na terenu. Jer, ukoliko ovako nastavi, očekuje ga svetla fudbalska karijera.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com