Video galerijaVideo

BARSA I REAL ZARATILI OKO IGRAČA JUVENTUSA! (FOTO)

N.R.01.01.201718:15FOTO: YouTube printscreen/FEEL MY STYLE
FOTO: YouTube printscreen/FEEL MY STYLE

 

Španski velikani Real Madrid i Barselona prate situaciju oko obnove ugovora Paula Dibala sa Juventusom. Španci nameravaja da angažuju 23-godišnjeg Argentinca kojem sadašnji ugovor ističe 2020. godine. ,,Stara dama" želi da ga obaveže jačim ugovorom, a bivši fudbaler Palerma je navodno tražio skoro ,,nemoguće" uslove od kluba iz Torina. U Barseloni se nadaju da će Lionel Mesi odigrati veliku ulogu u transferu sunarodnika kojeg mnogi smatraju za Mesijevog  naslednika.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com