Video galerijaVideo

BOŽIĆ JE, HAJDE DA VAM POKLONIMO PENAL: Predl pogrešio, Gomeš 'OTKINUO' NOGU Bentekeu! (VIDEO)

M.M.26.12.201614:15FOTO: Dailymotion Printscreen
FOTO: Dailymotion Printscreen

 

U prvom meču 18. kola Premijer lige, Kristal Palas ima prednost na gostovanju Votfordu. Poveli su gosti preko Kabaja u 26. minutu, a samo 11 minuta kasnije imali su šansu da sa 'bele tačke' povećaju prednost, međutim Bentekeov udarac je zaustavio Eurelio Gomeš.

Prethodno je katastrofalno pogrešio Predl, njegov pas ka Gomešu je presekao Benteke, obišao ga i vremešnom golmanu nije odtalo ništa drugo osim da ga faulira.

 


Heurelho Gomes Make Penalty And Save HD...by FootballLiveGoals

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com