Foto galerijaFoto

DOMINACIJA: Nakon Rima TOTI KRALJ i LIGE EVROPE! (FOTO)

N.R.09.12.201613:21FOTO:Youtube Printscreen/Legionario Decimo
FOTO:Youtube Printscreen/Legionario Decimo

 

Legenda Rome Frančesko Toti ove sezone ne dobija mnogo minuta kod Lučana Spaletija, ali zato svaku šansu maksimalno koristi. Tako je Toti u Ligi Evrope odigrao četiri utakmice zabeleživši četiri asistencije i  40-godišnji Italijan je prvi u pomenutom  takmičenju kada se sagledavaju asitencije po broju odigranih minuta.

Toti je ukupno proveo 389 minuta na terenima u Ligi Evrope, zabeleživši na svakih 72 minuta po asistenciju. Dakle fudbaler Rome je još jednom potvrdio da je forma prolalazna, a klasa večna.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com