Foto galerijaFoto

Fiorentini ponuđeni Jovetić i Felipe Melo (FOTO)

M.M.17.10.201610:06FOTO: Youtube Printscreen/Fiorentina3D
FOTO: Youtube Printscreen/Fiorentina3D

 

Fiorentina igra u jako lošoj formi ove sezone i zauzima tek 14. poziciju na prvenstvenoj tabeli.

Tim iz Firence je dosadašnjih 7 mečeva zabelezio tri remija i po dve pobede i poraza. Ali ono što posebno 'bode oči' jeste gol razlika. Naime, Fiorentina je treći najneefikasniji tim lige sa samo šest postignutig pogodaka. S' obzirom da imaju velikih problema sa realizacijom nameće se zaključak da će in u januarskom prelaznom roku prioritet biti angažovanje napadača.

Imajući to u vidu, čelnici Intera su predsedniku Dela Valeu ponudili usluge Stevana Jovetića, nekadašnjeg kapitena ljubičastih iz Toskane. Uz Jovetića žele da im 'uvale', takođe njohovog bivšeg igrača, Brazilca, Felipe Mela, kojem ugovor sa Interom ističe narednog leta, tako se pretpostavlja da bi eventualno obeštećenje bilo simbolično.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com