Inter želi da otera Jovetića(VIDEO)

S.T.22.08.201621:09
FOTO:Yotoube Printscreen/Victor23

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić na putu da napusti Inter iz Milana.

Stevan Jovetić trenutno se nalazi na pozajmici u Interu ali kao igrač Mančester Sitija.Čelnici Intera nisu zadovoljni igrama Jovetića u prošloj sezoni i kako stvari stoje,žele da ga oteraju iz kluba. Naime u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja kaže da ako Jovetić ove sezone odigra bar jednu utakmicu za Inter,onda Inter mora da plati Mančester Sitiju 14,5 miliona evra na ime kompenzacije. Ta cifra izgleda da je prevelika za upravu Intera.Ukoliko ga Inter i otkupi od Mančester Sitija cilj uprave će biti da ga odmah proda kako bi nešto zaradili na njemu.Druga činjenica koja opterećuje budžer Intera je i plata Jovetića koja nije mala i iznosi 3 miliona evra.U prvom kolu Serije A, Jovetić nije igrao za ekipu Intera.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com