Video galerijaVideo

JA SAM ZVEZDA I SVAKA LOPTA IDE MENI: ALEKSIS SANČEZ svašta izgovorio Remziju, jer mu ovaj nije DODAO loptu! (VIDEO)

M.M.04.01.201709:23FOTO: Twitter Printscreen
FOTO: Twitter Printscreen

 

Arsenal se u meču odigranom sinoć u Bornmutu vratio iz mrtvih i od 0:3 uspeo da dođe do vrednog boda. Golove sa tog duela možete pogledati -------> OVDE.

A kada tim ne igra onako kako treba, kao što je bio slučaj sa Arsenalom u prvih sat vremena meča, onda i fudbaleri postaju malo nervozniji. Tako je najbolji igrač 'tobdžija', Aleksis Sančez, izuzetno burno reagovao na jednu odluku Remzija da mu ne doda loptu. već da sam završi akciju.

Pogledajte.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com