Video galerijaVideo

KONAČNO: Da li je STEVAN JOVETIĆ napokon pronašao PRAVI KLUB?!

M.M.04.01.201712:02FOTO: Youtube Printscreen/Victor23
FOTO: Youtube Printscreen/Victor23

 

Fudbaler Intera, Stevan Jovetić, od odlaska iz Fiorentine 2013. godine nikako ne uspeva da se izbori sa povredama i ustali u timu.

U Mančester sitiju su povrede bile te koje su ga sputale da stvori kontinuitet igara i izbori se za mesto pod suncem, dok je u interu prvo bio u nemilosti Roberta Manćinija, kasnije i Frank de Bura, a ništa bolje situacija nije ni kod Stefana Piolija.

Poslednje dve godine u taboru 'neroazura' praktično je izgubio i pitanje je da li će i kada uspeti karijeru da vrati na pravi put. Za njega bi spas mogao da predstavlja odlazak u Sevilju, čiji je predsednik potvrdio zainteresovanost za crnogorskog reprezentativca.

"jovetić je fanatstičan igrač. Nadam se da će doći kod nas kako bi pokazao da igra mnogo bolje nego što je to činio u Engleskoj i Italiji. Imamo nekoliko opcija na tržištu i nadam se da ćemo ih uskoro i realizovati. Oko Jovetića još uvek nema dogovora.", istakao je predsednik Sevilje, Pepe Kastro u razgovoru za radio 'Kadena Kope'.

Deluje da bi Andalužani bili pravi izbor na revitalizaciju karijere 28-godišnjeg napadača.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com