Video galerijaVideo

Naslagao ih kao metar drva i SKINUO DRES! Mitrović se POVAMPIRIO! (VIDEO)

I.L.25.10.201622:23FOTO: Twitter Printscreen/ToonBlades
FOTO: Twitter Printscreen/ToonBlades

Njukasl ima kapitalnih 4:0 protiv ekipe Prestona u okviru Liga kupa, a navijači "svraka" imaju priliku da gledaju svakako najbolju partiju svojih miljenika ove sezone.

I to zbog Aleksandra Mitrovića. Srpski reprezentativac je prvo u 19. minutu savladao golmana gostiju (POGLEDAJTE I KAKO), da bi u 56. povisio na 4:0 i to posle solo akcije koja je podsetila na nekadašnje driblinge Ibrahimovića u dresu Ajaksa. 

Lopta na grudi, jedan, drugi, golman, rutinska završnica. Ipak golu je prethodila čudna situacija, kada je Mitrović samo tri minuta ranije bukvalno preklinjao Ričija da mu dopusti da izvede jedanaesterac. Ovaj mu nije dozvolio, a to kao da je naljutilo Srbina, koji je kod proslave pogotka skinuo dres iz revolta. 

Zbog ovog poteza neki navijači Njukasla već smatraju da je legenda kluba.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com