Video galerijaVideo

NEVEROVATNA SCENA U PORTUGALU: Sudija ne gledajući UDARIO u Danila i potom ga ISKLJUČIO!!! (VIDEO)

M.M.04.01.201714:59FOTO: Youtube Printscreen/Márcio de Oliveira
FOTO: Youtube Printscreen/Márcio de Oliveira

 

Sinoć je odigran meč portugalskog Liga kupa između Moreirensea i Porta.

Domaćin je bio uspešniji i slavio je minimalnu pobedu, ali je susret obeležio arbitar ovog meča. Naime, izvesni Luis Godinjo, koji je delio pravdu na ovom meču je u 80. minutu isključio veznjaka Porta, Danila, jer je trčeći unazad zakucao u njega. Iako reprezentativcu Portugala nije bila namera da na bilo koji način isrovocira sudiju ili uradi nešto slično, Godinjo mu je, misleći da se Danilo namerno tu postavio, pokazao put u svlačionicu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com