Video galerijaVideo

NIJE PROŠAO PROBU U PARTIZANU, A SAD JE NADOMAK ARSENALA!!! (VIDEO)

M.M.03.01.201720:55FOTO: Youtube Printscreen/2London TeamsArsenal
FOTO: Youtube Printscreen/2London TeamsArsenal

 

Momak koji je tokom prethodnog leta bio na probi u Partizanu, ali nije zadovoljio ukuse tadašnjeg trenera crno-belih, Ivana Tomića, nalazi se na skeneru ni manje ni više nego Arsenala.

Reč o Ogenekaro Etebeu, 21-godišnjem Nigerijcu, koji trenutno nastupa za portugalski Feirense. On je 2015. godine dobio nagradu za igrača koji najviše obećava u Africi, a trenutno je član nacionalnog timasvoje zemlje.

Kako prenosi britanski 'San', Arsen Venger je poslao skaute kako bi pratili igre mladića, jer je ozbiljno zainteresovan da ga dovede. Poznato je koliko Venger voli mlade fudbalere, posebno Afrikance.

Nije bio dovoljno dobar za Partizan, hoće li biti za Arsenal?

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com