Video galerijaVideo

ODLAZI KUĆI: Navijači Valensije protestovali protiv vlasnika kluba! (VIDEO)

N.R.03.01.201718:53FOTO:Youtube Printscreen/Football Songs
FOTO:Youtube Printscreen/Football Songs

 

Nakon katastrofalne polusezone u La Ligi navijači Valensije su protestovali protiv vlasnika kluba Pitera Lima. ,,Slepi miševi" se nalaze na 17. poziciji na tabeli sa istim brojem bodova kao i Sporting iz Hihona koji je u zoni ispadanja. Ekipu je napustio i nezadovoljni Ćezare Prandeli.

,,Lim mi je obećao četvoricu novih fudbalera u zimskom prelaznom roku, a onda mi je 29. decembra rekao da mogu da biram između jednog veznog fudbalera i Simonea Zaze. Na kraju se svelo na to da mogu da izaberem samo jedno pojačanje. Sa četiri na jedno! Čak i kada sam se vratio 27. decembra sa odmora bio sam iznenađen što ništa nije urađeno povodom dovođenja Simonea... Ne mogu da verujem da su obećali nešto što ne mogu da ispune - rekao je italijanski trener pošto je napustio klupu Valensije.

Lim je kupio Valensiju 2014. godine, a sada navijači zahtevaju od njega da se vrati u Singapur.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com