Video galerijaVideo

PA KAKO JE ŠUTNUO NIJE NI ČUDO: FIFA unajmila FIZIČARE da objasne PUTANJU lopte! (VIDEO)

M.M.30.12.201612:24FOTO: Youtube Printscreen/FIFATV
FOTO: Youtube Printscreen/FIFATV

 

Dobitnik ovogodišnje 'Puškaš' nagrade za najlepši pogodak, Mohd Faiz Sabri, izveo je fantastičan udarac i reklo bi se potpuno zasluženo osvojio ovu nagradu.

Ono što je jako čudno, jeste 'efe' koji je lopta dobila nakon njegovog 'slobodnjaka'. Stoga je FIFA unajmila par fizičara, kako bi ispitali i opisali način kako je lopta udarena i zbog čega je dobila takvu putanju.

Pogledajte pogodak ukoliko da sad niste i uverite se u vrlo čudnu putanju lopte.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com