Video galerijaVideo

PANDRECI RADILI U UKRAJINI: Navijači Zorje napali ,,đavole" i ukrali im zastavu! (VIDEO)

N.R.09.12.201608:33FOTO:Twitter Printscreen/The Away Fans Videos
FOTO:Twitter Printscreen/The Away Fans Videos

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su ukrajinsku Zorju sa 2:0 u 6. kolu grupe A Lige Evrope (više o tome pogledajte OVDE), a utakmicu u Odesi obeležilo je divljanje domaćih navijača. Nakon sukoba navijača u Kijevu za vreme susreta Dinama i Bešiktaša kada je 10 ljudi izbodeno nožem (više o tome pročitajte OVDE), Ukrajinci su se obračunali i sa navijačima Mančester junajtedima popularnim ,,crvenim đavolima" kojima su ukrali i zastavu!

 

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com