Video galerijaVideo

POBESNELI MAKS: Dobio crveni, UDARIO SUDIJU, pa RVAČKIM ZAHVATOM 'bacio' SAIGRAČA!!! (VIDEO)

M.M.07.11.201613:20FOTO: Instagram printscreen/rldesignz
FOTO: Instagram printscreen/rldesignz

 

U finalnom meču plej - ofa za ulazak u viši rang, u ovom slučaju brazilsku Seriju B, sastali su se Boa i Gvarani. 

Nakon što u prvom susretu nije bilo pobednika (1:1), u revanš meču koji je odigran na stadionu 'Melao' u Veržinji, Boa je savladala Gvarani rezultatom 3:0 i obezbedila plasman u viši rang. Međutim susret je obeležio skandalozan potez fudbalera gostujuće ekipe, Fereire u 62. minutu meča. Naime, pri rezultatu 2:0 za domaćina, pomenuti igrač zbog jednog naizgled bezazlenog prekršaja dobija direktan crveni karton, što očigledno nije mogao da podnese, pa je fizički nasrnuo na sudiju. Nakon što ga je odgurnuo, u pokušaju da se fizički obračuna sa glavnim arbitrom, sprečio ga je saigrač, mada se ni on nije sjajno proveo, jer ga je Fereira rvačkim zahvatom 'bacio'. Pogledajte video i uverite se sami.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com