Video galerijaVideo

Sudija najveći krivac za debakl Bešiktaša! Svirao penal van 16 metara i dao nepostojeći crveni! (VIDEO)

N.R.07.12.201619:15FOTO:Youtube Printscreen/Rocks Remember
FOTO:Youtube Printscreen/Rocks Remember

Bešiktaš je doživeo pravo poniženje od Dinama u Kijevu u šestom kolu Lige šampiona (VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDE), a poraz od 6:0 mnogi su glavnog krivca videli u odbrani turske ekipe.

Međutim, stvari na terenu bi bile verovatno sasvim drugačije da je glavni sudija bio na visini zadatka u situaciji koja je prethodila golu Jarmolenka sa bele tačke u 31. minutu za vođstvo Ukrajinaca od 2:0. Naime, prekršaj je napravljen van šesnaesterca i trebalo je biti dosuđen u korist Bešiktaša koji je isključenjem Beka ostao sa desetoricom na terenu.

 

 

 

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com