Video galerijaVideo

VRATIO SE! POSLE GOLOVA ZA SRBIJU, Mitar rešeta i za NJUKASL! (VIDEO)

I.L.25.10.201621:29FOTO: Youtube Printscreen/Newcastle United
FOTO: Youtube Printscreen/Newcastle United

Ekipa Njukasla na "Sent Džejms parku" u susretu Liga kupa Engleske igra protiv Prestona, a prvi gol za "svrake" postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović u 19. minutu posle centaršuta Meta Ričija.

Mitrogolu je ovo tek drugi pogodak u sezoni, ali posle dva gola koje je dao u kvaliifikacijama za SP u Rusiji, ovaj gol svakako dokazuje da se nalazi u usponu forme.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com