Foto galerijaFoto

ANKETA NOVOSTI: Odabran TIM GODINE u Superligi Srbije, najviše predstavnika ima PARTIZAN! (FOTO)

M.M.30.12.201614:55FOTO: Youtube Printscreen
FOTO: Youtube Printscreen

 

U anketi koju su sprovele 'Novosti', a u kojoj su učestvovali, tj. glasali kapiteni superligaških ekipa, odabran je najbolji tim Superlige za godinu koja je na izmaku.

Najviše glasova što se golmana tiče dobio je čuvar mreže Vojvodine, Marko Kordić, koji je dobio četiri glasa. Defanzivnu četvorku čine Miroslav Vulićević (Partizan, 8), Vladimir Kovačević (Vojvodina, 5), Bojan Ostojić (Partizan, 7), Dušan Anđelković (Crvena zvezda, 6). 

Vezni red čine Everton Luiz (Partizan, 10), Mičel Donald (Crvena zvezda, 12) i Saša Jovanović (Mladost Lučani, 6), dok napadački trio izgleda ovako:

Aleksandar Katai (Crvena zvezda, 5), Leonardo (Partizan, 11), Uroš Đurđević (Partizan, 11).

Dakle, najviše igrača dolazi iz tabora Partizana, njih petorica, dok Crvena zvezda ima tri predstavnika (računajući Kataija, sadašnjeg člana ALavesa).

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com