Foto galerijaFoto

Benfika završila sa našim fudbalerom posle četiri godine "mučenja" (FOTO)

I.L.31.12.201615:32FOTO: Youtube Printscreen/YoggiDoggy
FOTO: Youtube Printscreen/YoggiDoggy

"Balkanski Johan Krojf" je 2013. godine stigao u Benfiku kao veliko pojačanje, međutim narednih nekoliko sezona je samo šetao od kluba do kluba. Filip Đuričić je konačno završio svoju epizodu sa portugalskim velikanom, pa je samim tim postao fudbaler Sampdorije, doduše na pozajmici iz Đenove.

Kako prenosi "O Žogo", Benfika će za Pedra Pereiru plus našeg fudbalera dobiti tri miliona evra od čelnika Sampe, gde je Filip već zabeležio četiri utakmice u Seriji A ove sezone. Nadamo se da će se konačno skrasiti.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com