,,Crveno-beli" menja za ,,crno-beli" dres: Paločević u Partizanu!

N.R.03.01.201719:41FOTO:Youtube Printscreen/Boris Ognjenovic
FOTO:Youtube Printscreen/Boris Ognjenovic

 

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević je na korak od prelaska u redove Partizana. Navodno je ostalo samo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja. Ono neće biti malo jer 23-godišnji ofanzivni vezista ima oslobađajuću klauzulu od 500.000 evra što je veliki novac za ,,crno-bele". Paločević je ponikao u OFK Beogradu, a u Vojvodini je od 2015. godine.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com