DOBILI PO UŠIMA: FSS kaznio Lalatovića i Kosanovića, i to debelo!

I.L.29.12.201619:45FOTO: Youtube Printscreen/Volim Sport TV
FOTO: Youtube Printscreen/Volim Sport TV

Sećate se dobro utakmice Radnika i Zvezde u Surdilici, posle koje je Milorad Kosanović na "finjaka" rekao da lopovi upravljaju fudbalom u Srbiji (pogledajte OVDE šta im je poručio), kao i onog momenta kada je Nenad Lalatović, sada već bivši trener Vojvodine, pobesneo na sudiju Nikolića i posle utakmice pričao kako će ići na poligraf, FSS je odlučio da ih debelo kazni zbog tih ispada.

Naime, oba trenera suspendovana su po četiri utakmice, dok su kaznu zaradili i klubovi zbog loše organizacije utakmica. Crvena zvezda će platiti 400.000, Partizan 300, Vojvodina 200 i na kraju Bačka 100.000 dinara, prenosi "Mozzart sport".

Videćemo kakva će biti njihova reakcija, a sudeći po tome da baš i nemaju dlake na jeziku, možemo da očekujemo još neki eksces.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com