GREJE IH MITROVA VATRA: Srbina traži italijanski GIGANT, nudi VELIKU LOVU!

I.L.06.11.201614:09FOTO: Youtube Printscreen/SportingLife
FOTO: Youtube Printscreen/SportingLife

Posle sjajnih partija koje je u poslednjih mesec dana pružio u reprezentativnom dresu i za ekipu Njukasla, Aleksandar Mitrović našao se na radaru jakih evropskih ekipa. Kako prenosi ostrvski "Dejli Miror", Mitra želi u svojim redovima da vide čelnici Napolija i spremni su da izdvoje 18 miliona funti za njega.

Kako je poznato od ranije, napadač Napolija Arkadijuš Milik je na višemesečnoj pauzi zbog povrede kolena, pa se ovaj transfer možda i čini instinitim. Ipak, na potezu će biti uprava "svraka", koja svakako želi da zadrži Mitrovića i nastavi pohod ka povratku u Premijer ligu.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com