Video galerijaVideo

KINEZIMA NOVAC RASTE NA DRVEĆU: SRBIN POSTAJE JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH!!! (VIDEO)

M.M.02.01.201710:21FOTO: Youtube Printscreen/AT5
FOTO: Youtube Printscreen/AT5

 

Zimska pijaca je zvanično otvorena u ponoć, a nekoliko transfera je već dogovoreno i čekaju se samo potpisi.

Tokom prethodnog dana u centru pažnje je i jedan naš fudbaler. Reč je o Nemanji Gudelju, koji polako zavšava svoju epizodu u slavnom Ajaksu i po svoj prilici se seli u najmnogoljudniju zemlju sveta.

Kako prenosi holandski Telegraf, Gudelj je dogovorio sve uslove sa kineskim superligašem, Tijanđin Tedom. On će potpisati trogodišnji ugovor vredan više od 15 miliona evra, što znači da će mu primanja na mesečnom nivou iznositi oko 100.000 evra. Ajaksu bi trebalo da pripadne šest miliona evra na ime obeštećenja.

Interesovanje Kineza za našeg internacionalca potvrdio je i sportski direktor 'kopljanika', Mark Overmars.  

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com