Video galerijaVideo

MENADŽER: Za Boška bi najbolje bilo da dođe u Zvezdu (VIDEO)

M.M.28.12.201614:41FOTO: Youtube Printscreen/Sos Kanal
FOTO: Youtube Printscreen/Sos Kanal

 

Bivši srpski reprezentativac, Boško Janković, od prethodnog leta je bez kluba.

Njemu je, naime, ugovor sa Veronom istekao u avgustu ove godine i od tada nije uspeo da pronađe novi klub. još letos se spominjao kao potencijalno pojačanje kluba u kom je ponikao, ali čini se da je sada transfer bliži realizaciji, što je potvrdio i menadžer našeg internacionalca, Zoran Đurić.

Kako je rekao u izjavi za 'Žurnal', kasni raskid saradnje saradnje sa Veronom ih je omeo u pronalasku pravog angažmana.

"Kasniji raskid saradnje sa Veronom nas je omeo da brže i odlučnije reagujemo na neke ponude. Boško je interesantan klubovima, ima poziva.

Mišljenja sam bio letos, a takođe i sada, da je i za Boška i za Crvenu zvezdu najbolje da se saradnja ostvari. Verujem da bi pomoć bila obostrana."

Podsetimo, Boško Janković je pre više od deset godina napustio klub sa 'Marakane' i preselio se u redove Majorke. Kasnije je nastupao i za Palermo, Đenovu i Veronu.

Za nacionalni tim naše zemlje odigrao je 31 meč i postigao pet golova.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com