Video galerijaVideo

Novi Libijac u Partizanu? (VIDEO)

M.M.30.12.201609:43FOTO: Youtube Printscreen/stefan777100
FOTO: Youtube Printscreen/stefan777100

 

Partizan je na dobrom putu da u potpunosti renovira poslednju liniju tima.

Nakon Nikole Vujadinovića kojeg detalji dele od potpisa sa crno-belima, beogradskom klubu se ukazala šansa i da dovede pojačanje na bekovskoj poziciji. Kako je trener Marko Nikolić pred kraj polusezone najavio ta pozicija nije kritična, ali ukoliko se ukaže šansa na tržištu, Partizan će je iskoristit.

Izgleda da se sada takva prilika i ukazala i čelnici kluba iz Humske 1 ne žele da je propuste. Naime, kako prenosi 'Žurnal', Partizan je ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede Mohameda el Monira, nekadašnjeg fudbalera Jagodine.

Ovaj Libijac je poslednje dve sezone proveo u Dinamu iz Minska, sada mu je istekao ugovor i kao slobodan igrač bi mogao da pojača konkurenciju na levom boku Partizanove odbrane, pogotovo što se sve više najavljuje io transfer Miletića, koji je dobrim partijama tokom jeseni skrenuo pažnju inostranih klubova i posle samo šest meseci bi mogao da napusti stadion JNA.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com