Video galerijaVideo

PRAVI SPRSKI ZET: Švajnštajger poslao SRCEPARAJUĆU poruku svojoj ŽENI! (FOTO)

I.L.30.12.201619:00FOTO: Youtube Printscreen/ARD
FOTO: Youtube Printscreen/ARD

Vest da je Ana Ivanović odlučila da okonča svoju profesionalnu karijeru raširila se brzinom svetslosti, neki su imali samo reči hvale i zahvalnosti, neki su je kudili zbog te odluke i ismevali kako ništa nije postigla sem tog Gren slema u Parizu 2008. godine. Ali, koliko joj njena podrška znači, pokazao je i Bastijan Švajnštajger, koji je na svom Instagram profilu ostavio neverovatnu poruku podržke svojoj ženi.

"Čestitam ti na neverovatnoj karijeri i imaš moj duboki naklon zbog odluke da se povučeš iz tenisa. Uvek si bila inspiracija drugim sportistima, deci i sportu uopšte. Iznad svega, sjajna si osoba i žena. Mnogo sam ponosan na tebe" - napisao je Švajni.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com