RAFA POLUDEO: Trener Njukasla otkrio zašto Mitrović nije bio ni na klupi!

I.L.03.01.201709:18

Njukaslu nikako ne cvetaju ruže u poslednjih nekoliko kola u Čempionšipu, spali su sa liderske pozicije, a najnoviji fijasko dogodio se protiv Blekburna u gostima. Svrake su poražene sa 1:0 od kandidata za ispadanje, a trener Rafa Benitez ovog puta nije uvrstio Aleksandra Mitrovića ni na klupu. Umesto njega, šansu je dobio Deril Marfi.

"On je veoma dobro radio na treninzima, i nema nikakve razlike između njega i Mitrovića. Igrao je odlično, stvarao šanse, jedino što nije postigao pogodak. Mitrović mora bolje da trenira" - rekao je Benitez.

Koju poruku želi iskusni stručnjak da pošalje Mitroviću nismo sigurni, ali strpljenje navijača je na ivici. Videćemo koja je sudbina srpskog fudbalera u klubu sa severa Engleske.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com