Foto galerijaFoto

SKANDAL: Hrvatski SUDIJA tražio 350 EVRA i DVE PICE da malo 'POGURA' ekipu!!! (FOTO)

M.M.30.12.201613:38FOTO: Facebook Printscreen/Index Sport
FOTO: Facebook Printscreen/Index Sport

 

Hrvatski sudija malog fudbala, Matko Majić, tražio je od novac i dve pice kako bi sudio u korist jedne od ekipa.

U Metkoviću je odigran Božićni turnir u malom fudbalu, a jedan od delilaca pravde na polufinalnom meču bio je Matko Majić. Naime, on je pred polufinalni duel tražio novac od ekipe 'Pizza shop Taj Mahal', što se jasno vidi i u transkriptu poruka.

"Večeras ti ulijećem klizeći", započeo je SMS prepisku Majić.

"Tko sudi?", upitao je predstavnik 'Taj Mahala'.

"Tko more tebi suditi? Biraj, ja i Tomac. Što ćemo 50:50."

"Dobro."

"Pitaj gazde hoćemo li dobiti nagradu ako uđete u finale, ako vas malo poguramo. Reći ću svom kolegi."

"Ok. Ništa, ti sudi 50:50 pa ćemo vidjeti što će biti...Ćao."

 Kad nije dobio od jednog suparnika, Majić je pozvao drugog i ponudio mu svoje usluge. Samo što je ovog puta bio konkretniji. Tražio je 50 evra unapred, i 300 evra nakon utakmice, kao i dve pice, za njega i kolegu.

U izjavi za 'Dubrovački dnevnik' Majić je istakao kako svi to rade, ali da on nije kriminalac, da nije uzeo ni dinar ni od koga, te da je svestan da je pogrešio.

"Možda mislite da sam kriminalac, ali nisam, to svako zna.Priznajem da sam to napisao, svako greši, ali nikada nisam uzeo ni kune, celog života pošteno zarađujem i sudim.", istakao je Majić, ali teško da će mu neko poverovati nakon što su prepiske sa predstavnicima klubova puštene u etar.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com