Škuletić opet crno-beli?

I.L.02.01.201719:30FOTO: Youtube Printscreen/Bojan Pavlovic
FOTO: Youtube Printscreen/Bojan Pavlovic

Samo 10 utakmica ove sezone Petar Škuletić je odigrao za moskovsku Lokomotivu, a jedan grčki klub pokazao je interesovanje za bivšeg napadača Partizana. Kako prenose tamošnji mediji, PAOK, na čijoj je klupi Vladimir Ivić, želi da vidi Škuletića u svojim redovima, ali da ga Lomotiva neće pustiti za manje od milion evra. 

Škuletića su platitli 3.8 miliona, a on je na 47 utakmica u Lokomotivi postigao 12 golova. Videćemo kako će na tu ponudu odgovoriti crno-beli iz Soluma.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com