ZVEZDA ODBILA ŠPANSKOG VELIKANA: Malo je 2,5 miliona evra i 20% od naredne prodaje!

N.R.27.12.201616:36FOTO:Youtube Printscreen/Fudbalske Himne
FOTO:Youtube Printscreen/Fudbalske Himne

 

Lider Superlige Srbije Crvena zvezda odbila je ponudu španskog prvoligaša Sevilje za mladog fudbalera Uroša Račića.

Sevilja je ponudila 2,5 miliona evra i 20% od naredne prodaje za 18-godišnjeg veznog fudbalera. S obzirom da uprava kluba sa stadiona ,,Rajko Mitić" u Račiću vidi naslednika Marka Grujića ne čudi što je ponuda Španaca odbijena.

Račić je ove sezone zabeležio sedam nastupa u Superligi i jedan nastup u Kupu Srbije, ali nijednom  nije odigrao svih 90 minuta.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com