Video galerijaVideo

2. JANUAR, VEĆ IMAMO PROMAŠAJ GODINE: Fudbaleri Mančestera OMAŠILI NEMOGUĆE! (VIDEO)

02.01.201722:19FOTO: Youtube Printscreen/Bola Itu Bundar
FOTO: Youtube Printscreen/Bola Itu Bundar

Posle škorpionskih pogodaka Mhitarjana i Žirua, koji su svakako dobili epitet kandidata za najbolji gol sezone, možemo slobodno reći da će najgori promašaj sezone biti u vlasništvu Valensije i Lingarda.

Prvo je defanzivac defanzivac "đavola" sa tri metra pogodio pravo u Rendolfa, da bi odbijenu loptu sa još veće blizine, Lingard poslao u stativu, a ona se odbila do čuvara mreže "čekićara", koji je ležao na travi u čudu.

Pitanje kako je Murinjo reagovao, s obzirom da se ovo desilo u 36. minutu pri rezultatu 0:0.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com