Video galerijaVideo

BRZI GONZALES I DALJE ŽIVI! NEVEROVATAN TRK od 60 metara i GOL u Meksiku! (VIDEO)

M.M.04.11.201608:36FOTO: Youtube Printscreen/Univision Deportes
FOTO: Youtube Printscreen/Univision Deportes

 

Tokom prethodnog vikenda u okviru 14. kola meksičkog fudbalskog šampionata odigran je meč između Gvadalahare i Pačuke koji je završen rezultatom 2:1 u korist Pačuke.

Pobedonosni gol postigao je nekadašnji fudbaler Benfike Džonatan Uretaviskaja, koji je pretrčao više od šezdeset metara i savladao golmana Gvadalahare. Pogledajte sjajan trk i gol ovog Urugvajca.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com