Video galerijaVideo

DA SE ČOVEK PREKRSTI: Dao gol, krenuo da slavi, a onda je lopta STALA! (VIDEO)

I.L.24.10.201617:43FOTO: Youtube Printscreen/Denis Šarak
FOTO: Youtube Printscreen/Denis Šarak

Internet je sasvim sigurno pronašao svoj novi hit. Detalj sa susreta Srpske lige Zapad između FAP-a i Zlatibora ostaće ne samo u sećanju svima onima koji su pogledali ovaj video snimak, nego i napadaču gostiju, koji je činilo se, postigao pogodak, ali onda se desilo nešto... Neverovatno!?

Ne znamo zaista koji drugi termin da upotrebimo, pošto je loptu na putu ka golu zaustavilo blato. Da, dobro ste pročitali.

Ostavljamo vam da se sami uverite, i naravno uživate u komentaru dotičnog momka koji je snimio ovaj video.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com