Kad zaigraju Ronaldo i Batistuta golman nema šanse! (VIDEO)

N.R.19.10.201612:58
FOTO: Youtube Printscreen/Gabriel Batistuta

Četvrtog decembra 1997. godine odigrana je legendarna utakmica između selekcije Evrope i selekcije Ostatka sveta. Meč je igran u Marseju, na stadionu Veledrom pred 38 000 ljudi koji su uživali u pravom fudbalskog prazniku. Naime, tim vanevropskog sveta predvodili su legendarni golgeteri Argentinac Gabrijel Batistuta i Brazilac Ronaldo. S druge strane, za tim Evrope između ostalih igrali su Zinedin Zidan, Patrik Klajvert, Alen Bokšić, Fernando Jero i Alesandro Kostakurta.

Selekcija Ostatka sveta slavila je sa 5:2, a fantastičnu partiju pružio je tandem Batistuta-Ronaldo. Ekipa Evrope povela je golom Rumuna Mariusa Lakatuša, da bi izjednačio Entoni de Avila. Usledila je magija Ronalda i Batistite koji su po dva puta savladali nemačkog golmana Andreasa Kepkea. Konačan rezultat postavio Zinedin Zidan majstorijom u 61. minutu.

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com