Video galerijaVideo

PA ŠTA ĆE REALU NOVI GOLMAN?! Pogledajte 'PANTERSKE' intervencije Kejlora Navasa! (VIDEO)

M.M.04.01.201713:07FOTO: Twitter Printscreen/Real Madrid C.F.
FOTO: Twitter Printscreen/Real Madrid C.F.

 

Fudbaleri Real Madrida se uveliko spremaju za nastavak pohoda ka svim trofejima, pa se stoga dosta pažnje, u delu sezone kada nema utakmica, posvećuje treninzima.

Dosta se u poslednje vreme spominje kako Madrđani žele novog golmana, ali Kejlor Navas je sjajnim intervencijama u toku dosadašnjeg dela sezone pokazao da na njega itekako može da se računa. Svoj kvalitet je potvrdio i na jednom od poslednjih treninga Madrđana.

Pogledajte 'panterske' intervencije Kostarikanca.

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com