Foto galerijaFoto
Video galerijaVideo

Trenutak kada su legende rekle zbogom fudbalu (VIDEO)

S.T.08.09.201618:00FOTO:Youtube Printscreen/HeilRJ 2
FOTO:Youtube Printscreen/HeilRJ 2

Mnogi od Vas se secaju kako su nekada na fudbalskim terenima igrale legende kao što su Pele, Maradona, Zidan..... Odlaskom njih i drugih igrača kao što su Ronaldo, Roberto Bađo, Maldini, Romario itd.fudbal je izgubio mnogo. Fudbal je izgubio jedne majstore u kopačkama,jedne sjajne kreativce,ljude zbog kojih je masa navijača jedva čekala da kroči na fudbalske stadione. Danas nam ostaje samo sećanje na njih i njihove igre koje su nam punile srca i dušu. Fudbal danas bez njih nije isti. Oni su fudbalu davali svu lepotu koju ova igra može da pruži....

Pogledajte video legendi svetskog fudbala, kada su rekli fudbalu, ZBOGOM ZAUVEK.....

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com