Video galerijaVideo

VODITELJKA MU NIJE VEROVALA: Jedan od najvećih sportista SVIH VREMENA se uključio u TV emisiju i napravio ŠOU! (VIDEO)

M.M.02.01.201709:47FOTO: Twitter Printscreen/Manchester United ‏
FOTO: Twitter Printscreen/Manchester United ‏

 

Fudbaleri Mančester junajteda su u meču 19. kola Premijer lige, koji je odigran u novogodišnjoj noći, savladali Midlsbro nakon preokreta, 2:1.

U emisiji koja je emitovana na TV kanalu Mančester junajteda, neposredno nakon završetka meča bilo je i uključivanja gledalaca uživo u program. Jedan od takvih je bio i Jusein Bolt.

Naime, kada su voditeljki iz režije javili da je na vezi Juseit sa Jamajke, ona je kroz osmeh rekla:

"Da nije možda Bolt?"

Iako je svetski rekorder potvrdio da je se o njemu radi, ona mu nije poverovala i nastavila je priču.

Bolt je tom prilikom rekao kako je zadovoljan zbog velike borbenosti tima Žozea Murinja i preokreta, kao i da će Novu Godinu dočekati kod kuće.

Najbrži čovek planete je kasnije na društvenim mrežama potvrdio kako se zaista on uključio u program.

Pogledajte.

 

 

Komentari 0

Vesti

Naša agencija je osnovana 25.11.2015. godine, pod informacionom uslužnom delatnošću i namenjena je posredovanju u neformalnoj razmeni sportskih informacija i informisanju korisnika i članova koji su zainteresovani za analize u oblasti sporta.
Osnovni cilj kojim se agencija bavi je prenošenje detaljnih informacija i statistika korisnicima i članovima vezanih za dati meč, kao i individualne statistike svih igrača i klubova.
Takođe, za sve ljubitelje fudbala smo obezbedili i informativni sadržaj koji obuhvata aktuelne vesti iz sveta fudbala, istorijske događaje vezane za najveća fudbalska dešavanja i ljude koji su ostavili traga u tom sportu.

Podrška

Imate problema u radu na sajtu?

Pošaljite nam poruku na

podrskafootwinner@gmail.com